ЕСКАДА 488 КС

Діюча речовина: гідроксид міді 488 г / л (300 г / л чистої міді)
Препаративна форма: концентрат суспензії
Тарна одиниця: 5 л, 10 л

МЕХАНІЗМ ДІЇ:
При контакті з обробленою поверхнею спори і міцелій поглинають іони міді, що призводить до порушення проростання і ділення клітин патогенів, а також обміну речовин патогенів шляхом пригнічення багатьох ферментативних реакцій.

ОСОБЛИВОСТІ ЗАСТОСУВАННЯ:
  • тривалість захисної дії в залежності від погодних умов від 7 до 10 днів;
  • в умовах, які сприяють розвитку інфекції, обробки проводять кожні 6-7 днів.
Яблуня
на стадії розпускання бруньок важливо застосувати Ескада 488 КС в максимальній дозі – 2 л / га, можливо дворазово. Цей захід значною мірою зменшує вірогідність зараження паршею молодого листя.
При бактеріальних опіках необхідно застосовувати комплекс агротехнічних заходів, в першу чергу видалення уражених пагонів з подальшим обприскуванням препаратом Ескада 488 КС в дозі 1,75-2,0 л / га.
Виноград
в обов'язковому порядку препарат застосовується 2 рази – до цвітіння і за 30 днів до збирання врожаю. У разі виникнення загрози розповсюдження мілдью (дощова погода, нічна температура нижче +18°С) необхідні обробки в чергуванні з системними фунгіцидами, особливо після закінчення цвітіння культури.
Томати
для запобігання фітофторозу та альтернаріозу обов'язкові обробки проводяться максимальними дозами в період вегетації по листовій поверхні.

ПЕРЕВАГИ ПРЕПАРАТУ:
  • новий унікальний принцип наявності двох типів іонів Cu2+. Мідь знаходиться в препараті у вигляді складної структури, яка регулює поступове виділення іонів Cu2+, завдяки чому знижується до мінімуму ризик фітотоксичності;
  • відмінна липкість призводить до того, що препарат практично не має ефекту повторного розподілу на новий приріст листя і пагонів;
  • утворює добре помітну плівку на поверхні різних органів рослин, стійку навіть у несприятливих умовах. Завдяки ад’ювантам збільшується площа покриття поверхні рослини і поліпшується прилипання препарату.

СУМІСНІСТЬ:
Ескада 488 КС сумісний з більшістю пестицидів за винятком препаратів на основі фосетила алюмінію і сірки, органофосфатів, а також продуктів, що мають кислу реакцію. Єдине, що потрібно контролювати, щоб уникнути фітотоксичності при суміщенні препаратів в баковій суміші – це її кислотність. Вона не повинна бути нижче 5,5.

Компанія-виробник: TerraVita

Click to order
Ваше замовлення
Total: 
Оберіть дату доставки