ТЕБУ ТОП 250, КЕ

Діюча речовина: тебуконазол, 250 г / л
Препаративна форма: концентрат, що емульгується
Тарна одиниця: 5 л,10 л

МЕХАНІЗМ ДІЇ:
Має захисну та лікувальну дію. Діюча речовина поширюється ксилемою, пригнічує біосинтез ергостерину в мембранах клітин патогенів та порушує процес метаболізму, що призводить до загибелі патогену.

ОСОБЛИВОСТІ ЗАСТОСУВАННЯ:
  • пшеницю обробляють у стадії розвитку 37 (прапорцевий листок) та 51 (початок колосіння). Проти фузаріозу колоса у стадії розвитку 55-56 (колосіння-цвітіння). Ріпак озимий – восени у фазі розетки із 4-5 листків та навесні – у фазі активного росту (початок утворення стручків у нижньому ярусі). Ріпак ярий – у період вегетації за появи перших ознак захворювання (фаза активного росту стебла –початок утворення стручків у нижньому ярусі);
  • під час приготування робочого розчину Тебу Топ 250, КЕ потрібно додавати у воду, а не навпаки і безпосередньо у бак обприскувача, на половину заповнений водою, у нерозбавленому вигляді. Середня кількість робочого розчину при обробці 200-400 л / га.

ПЕРЕВАГИ ПРЕПАРАТУ:
  • володіє профілактичною та лікувальною дією;
  • найактивніший в класі триазолів;
  • тривалий період захисрої дії, 4-5 тижнів з моменту обробки;
  • виражена рістрегулююча дія;

СУМІСНІСТЬ:
Сумісний з більшістю пестицидів (гербіцидами, інсектицидами, добривами, регуляторами росту), проте в кожному випадку потрібно зробити пробу на сумісність.

Компанія-виробник: TerraVita

Click to order
Ваше замовлення
Total: 
Оберіть дату доставки