ТОРРІНТО,500КЕ / ТОРРІН,500 КЕ

Діюча речовина: прохлораз, 300 г / л + тебуконазол, 200 г / л
Препаративна форма: концентрат емульсії
Тарна одиниця: 5 л,10 л

МЕХАНІЗМ ДІЇ:
Препарат діє на рослини шляхом пригнічування початкових продуктів ергостиролу в патогенах збудника. Має превентивну та пригнічувальну дію. Прохлораз проникає в усі частини рослини і зберігає активність до 4 тижнів. Інгібує біосинтез стерину в мембранах грибів. Тебуконазол швидко проникає в рослину та переміщується по провідній системі, переважно акропетально (знизу до гори) і рівномірно розподіляється в ній. Пригнічує біосинтез ергостерину – основного компоненту клітинних мембран в організмі грибів. Володіє росторегулюючою дією та сприяє підсиленню захисних реакцій рослин.

ОСОБЛИВОСТІ ЗАСТОСУВАННЯ:
Фунгіцид профілактичної та лікувальної дії, який може застосовуватись протягом вегетації, проте найкращий ефект між фазами появи прапорцевого листка і початку цвітіння (ВВСН 37-60). Для забезпечення максимальної ефективності, перший обробіток необхідно проводити на початкових стадіях інфікування рослин. Важливим фактором є якісне покриття вієї поверхні листя та колосу без стікання робочого розчину з обробленої поверхні. Обробку доцільно проводити при температурі повітря не вище +25°С та оптимальній вологості повітря. Рекомендована норма витрати робочого розчину 200-400 л / га.

ПЕРЕВАГИ ПРЕПАРАТУ:
  • широкий спектр біологічної активності проти збудників хвороб;
  • оптимальне поєднання двох діючих речовин системної та трансламінарної дії;
  • поєднання різних механізмів дії активних речовин запобігає виникненню резистентності у фітопатогенів;
  • добре виражений «стоп-ефект» та лікувальна дія.

СУМІСНІСТЬ:
Торрінто, 500 КЕ сумісний з більшістю гербіцидів, інсектицидів та фунгіцидів. В суміші з стробілуринами спостерігається пролонгована дія. Сумісність з іншими препаратами може залежати від їх препаративних форм та якості води. Перед змішуванням з іншими препаратами рекомендовано обов’язково провести тест на їх фізико-хімічну сумісність.

Компанія-виробник: TerraVita

Click to order
Ваше замовлення
Total: 
Оберіть дату доставки