ПАС, РК

Діюча речовина: (імазетапір, 100 г/л); гербіцид
Призначення: системний гербіцид для знищення широкого спектру злакових та однорічних дводольних бур’янів в посівах сої. Діюча речовина проникає через коріння та листя рослин, у чутливих рослин блокує синтез протеїну, що веде до припинення росту клітин і загибелі рослин. Ознаками гербіцидної дії є зупинка розвитку рослини, відмирання точок росту, хлороз молодих листків, повільне відмирання рослини. При до сходовому використанні у дводольних бур’янів ріст зупиняється у фазі двох листків, у злакових бур’янів – у фазі колеоптилю.
При післясходовому застосуванні ріст бур’янів зупиняється через декілька годин після обробки. Проте, ознаки дії можуть бути непомітними протягом перших днів після застосування препарату. Повна загибель бур’янів настає через 3-6 тижнів після обробки.
Класифікація ВООЗ, токсичність: ІII клас небезпечності.
Пакування: каністра 5 л
Сумісність з іншими препаратами: Не рекомендується застосування у бакових
сумішах з протизлаковими гербіцидами. Застосування в бакових сумішах з фосфоорганічними інсектицидами та препаратами групи карбаматів може спричинити тимчасову токсикацію культурних рослин.

РЕКОМЕНДАЦІЇ ЩОДО ЗАСТОСУВАННЯ:
Культура: Соя
Об’єкт: Злакові та однорічні дводольні бур’яни
Норми витрати, л/га: 0,5 - 1,0
Спосіб, час обробок, обмеження: Обприскування ґрунту до висівання, до сходів або
після сходів у фазі 2-3 справжніх листків культури

Препарат дозволений до використання в Україні за умов дотримання регламентів застосування і вимог природоохоронного законодавства.
Швидкість вітру під час роботи з препаратом не повинна перевищувати 3 – 4 м/с. Обприскування слід проводити зранку (до 10 год.) чи ввечері (18-22 год.). Оптимальна температура для внесення препарату + 10 – +20° С. Дощ протягом 1 години після внесення, а також недостатня зволоженість ґрунту може знизити ефективність дії препарату. Період захисної дії: період вегетації.

Компанія-виробник: ДАР Агро

Click to order
Ваше замовлення
Total: 
Оберіть дату доставки