КЕЛІК КАЛІЙ

ХІМІЧНИЙ СКЛАД:
pH 11
Густина, г/см3 1,50
EDTA 4,5
K2 O 50

ВЛАСТИВОСТІ:  унікальний коректор дефіциту калію,
• стимулює поглинання калію кореневою системою культур,
• підвищує стійкість до посухи та грибкових хвороб,
• збільшує вміст сухої речовини, цукрів у плодах і коренеплодах,
• підвищує масу 1000 зерен зернових та зернобобових культур,
• поліпшує натуру зерна та виповненість. Виготовляється з калійної солі - карбонату калію (К2 СО3 ), тому калій дуже легко поглинається культурами.

ЗАСТОСУВАННЯ:
Позакореневе та кореневе підживлення

ФІЗІОЛОГІЧНА РОЛЬ «КЕЛІКА КАЛІЙ» ЗА ВЕГЕТАТИВНОГО РОЗВИТКУ КУЛЬТУР:
Поліпшує стійкість до посухи, шляхом контролювання активності закривання продихів листків; регулює процеси дихання листків; поліпшує стійкість культур до хвороб та шкідників; активує кореневу систему, сприяючи її кращому проникненню в ґрунт.

ФІЗІОЛОГІЧНА РОЛЬ «КЕЛІКА КАЛІЙ» ЗА ПЛОДОНОШЕННЯ КУЛЬТУР:
збільшує розмір і масу плодів; прискорює дозрівання; поліпшує смак, колір та товарність плодів; подовжує лежкість плодів; сприяє утворенню цукрів та збільшує їх вміст у плодах; активізує синтез сухої речовини в плодах, збільшуючи BRIX на 2-3 одиниці; підвищує урожайність та поліпшує якість плодів.

ЗАСТЕРЕЖЕННЯ:
Не застосовувати з мінеральними оливами, з препаратами, що містять мідь та мають лужну реакцію.

Компанія-виробник: VITERA