ХІМІЧНИЙ СКЛАД: pH 11 Густина, г/см3 1,50 EDTA 4,5 K2 O 50
ВЛАСТИВОСТІ: унікальний коректор дефіциту калію, • стимулює поглинання калію кореневою системою культур, • підвищує стійкість до посухи та грибкових хвороб, • збільшує вміст сухої речовини, цукрів у плодах і коренеплодах, • підвищує масу 1000 зерен зернових та зернобобових культур, • поліпшує натуру зерна та виповненість. Виготовляється з калійної солі - карбонату калію (К2 СО3 ), тому калій дуже легко поглинається культурами.
ЗАСТОСУВАННЯ: Позакореневе та кореневе підживлення
ФІЗІОЛОГІЧНА РОЛЬ «КЕЛІКА КАЛІЙ» ЗА ВЕГЕТАТИВНОГО РОЗВИТКУ КУЛЬТУР: Поліпшує стійкість до посухи, шляхом контролювання активності закривання продихів листків; регулює процеси дихання листків; поліпшує стійкість культур до хвороб та шкідників; активує кореневу систему, сприяючи її кращому проникненню в ґрунт.
ФІЗІОЛОГІЧНА РОЛЬ «КЕЛІКА КАЛІЙ» ЗА ПЛОДОНОШЕННЯ КУЛЬТУР: збільшує розмір і масу плодів; прискорює дозрівання; поліпшує смак, колір та товарність плодів; подовжує лежкість плодів; сприяє утворенню цукрів та збільшує їх вміст у плодах; активізує синтез сухої речовини в плодах, збільшуючи BRIX на 2-3 одиниці; підвищує урожайність та поліпшує якість плодів.
ЗАСТЕРЕЖЕННЯ: Не застосовувати з мінеральними оливами, з препаратами, що містять мідь та мають лужну реакцію.