МІКРОКАТ олійний

ХІМІЧНИЙ СКЛАД:
Вільні α-амінокислоти 4
Азот (N) заг. 3,0
Фосфор (P2 O5 ) водорозчинний 1,0
Калій (K2 O) водорозчинний 12,0
Кальцій (CaO) водорозчинний 0,4
Бор (B) водорозчинний 1,0
Залізо (Fe) хелатоване ЕДТА 0,3
Марганець (Mn) хелатований ЕДТА 0,1
Цинк (Zn) хелатований ЕДТА 0,02
Мідь (Cu) хелатована ЕДТА 0,01
Молібден (Mo) водорозчинний 0,01
pH 9,5-10,5
Густина, г/см3 1,29

ВЛАСТИВОСТІ: 
Коктейль елементів мінерального живлення з врахуванням фізіології живлення культур та антистресант

ЗАСТОСУВАННЯ:
На широкому спектрі культур: кукурудзі, сої, озимій та ярій пшениці, озимому та ярому ячменеві, озимому та ярому ріпаках; овочевих культурах: помідори, перець, баклажани, капусти, цибуля, часник; плодових культурах: яблуня, груша, слива, черешня, вишня, абрикос, суниця, малина, ожина, тощо.

СУМІСНІСТЬ:
Не рекомендується комбінувати «Мікрокати» в одному робочому розчині з препаратами, що містять мідь (Сu), сірку (S), оливи (мінеральні масла). Оскільки таке комбінування може призвести до прояву фітотоксичності (опіків) на культурах.

Компанія-виробник: VITERA

Click to order
Ваше замовлення
Total: 
Оберіть дату доставки