Склад: Азот, Фосфор, Молібден, Густина - 1,3, рН - 5,5
Молібден входить до складу ферментів нітрат та нітритредуктаза. Бере участь у процесах засвоєння азоту, білковому та фосфорному обміні. Особливо чутлива до умов живлення молібденом група бобових культур, що пов’язано з його участю у процесах азотфіксації молекулярного азоту бульбочковими бактеріями роду Rhizobium. Виконує важливу роль у формуванні якості плодів зерняткових та кісточкових садових культур.
ДОЗИ ТА ПЕРІОДИ ПІДЖИВЛЕННЯ КУЛЬТУР: Культура: Соя, горох, еспарцет, нут, насінники бобових трав Період підживлення: У фазу 3 - 5 листків Доза, л/га: 0,5 – 1,0
Культура: Овочеві культури Період підживлення: Формування плодів Доза, л/га: 0,5 – 1,0
Культура: Плодові культури Період підживлення: Формування плодів Доза, л/га: 1,0 – 1,5
Містить молібден у формі органо-мінерального комплексу з фосфором
Поєднання молібдену з фосфором з урахуванням того, що обидва елементи тісно пов'язані в біохімічних процесах у рослинах, покращує їх засвоєння
Забезпечує регулювання живлення рослин, чутливих до умов забезпечення молібденом.
Мікродобриво особливо ефективне на кислих ґрунтах та ґрунтах органогенного походження
Забезпечує збільшення продуктивності рослин, покращення якості врожаю
Сприяє переходу окислених форм азоту у відновлені форми і таким чином знижує ризик накопичення нітратів та нітритів у плодоовочевій продукції