ХІМІЧНИЙ СКЛАД: N 6 P2 O5 16 K2 O 31 MgO 2 B 0,5 Mn 0,7 Zn 0,1 Cu 0,01 Fe 0,4 Mo 0,005 Фертівант +
ВЛАСТИВОСТІ: •Склад добрива повністю відповідає фізіології мінерального живлення овочевих культур родини гарбузових: огірків, кабачків, патисонів, цукіні, гарбузів, кавунів, динь. •За рахунок підвищеного вмісту калію добрива, активується ферментативна активність культур, синтез білку, підвищується їх стійкість до хвороб. •Калій добрива контролює функціонування листкових продихів, завдяки підтримки тургору в клітинах та високу посухостійкість гарбузових культур. •Підвищується на 10-15% врожайність, поліпшує її товарність та прискорює на 5-7 днів дозрівання плодів.
ЗАСТОСУВАННЯ: Позакореневе підживлення
КАБАЧКИ, ПАТИСОНИ, ГАРБУЗИ, ДИНІ ТА КАВУНИ: У фазах: перед початком бутонізації – 2 кг/га, через 10-15 днів після першого підживлення (після цвітіння) – 2 кг/га, через 10-15 днів (дозрівання плодів) після другого обробітку – 2 кг/га.