НУТРІВАНТтм УНІВЕРСАЛЬНИЙ

ХІМІЧНИЙ СКЛАД:
N 18
P2 O5 18
K2 O 218
MgO 2
Cu 0,0025
Fe 0,1
Mn 0,1
Zn 0,1
Фертівант +

ВЛАСТИВОСТІ:
• Універсальне добриво із збалансованим вмістом головних елементів мінерального живлення протягом всього періоду їх активного росту та розвитку. •Високоякісні складники від світових виробників гарантують абсолютне розчинення добрива у воді та забезпечують культури легкодоступною поживою, активують процеси дихання, фотосинтезу, синтезу хлорофілу, сприяють кращому засвоєнню культурами поживи з ґрунту, закладанню репродуктивних органів та як результат високих врожаїв.
•Системне застосування добрива покращує засвоєння біогенних елементів кореневою системою із добрива та ґрунту, особливо азоту на 10-15%; сприяє підвищенню врожайності на 10-15% та вмісту клейковини на 1-3 одиниці.

ЗАСТОСУВАННЯ: позакореневе та кореневе.
Ідеальне добриво для систем фертигації. Рекомендоване систематичне застосування добрива впродовж вегетації вирощуваних культур до появи візуальних ознак нестачі елементів живлення на рослинах. У початкові фази росту всіх с.-г. культур: від 3-4 до 8-10 листків, як добриво із стартовим ефектом для стимулювання кореневої системи польових, овочевих та плодових культур – 1-2 кг/га. У фази, пов’язані з сильними затратами енергії у культур, а саме, перед цвітінням та під час формування плодів – 2-4 кг/га. Норма внесення за фертигаційний період не більше 10 кг/га. В системах фертигації: 100 г/100 л води кожні 10-15 днів

СУМІСНІСТЬ:
Дозволяється сумісне комбіноване застосування із пестицидами, добривами, регуляторами росту тощо, за винятком препаратів, що містять залізо (Fe) та алюміній (Al). За сумісного застосування добрива з гербіцидами зменшується фітотоксичне навантаження на культури без зниження ефективності препаратів.

Компанія-виробник: VITERA

Click to order
Ваше замовлення
Total: 
Оберіть дату доставки