ВЛАСТИВОСТІ: легкодоступне культурам фосфорно-калійне добриво з фунгіцидною дією. Унікальне поєднання фосфіт-іону, фосфору і калію сприяє підвищенню імуннопротекторних властивостей рослинного організму та оптимальному впливу елементів живлення на метаболізм культур. • активізує ростові процеси та поліпшує живлення культур; • діє як хелатуючий агент, особливо для іонів Са, В, Мо, К, Zn; • стимулює імунну систему культур; • має превентивну фунгіцидну дію без прояву резистентності; • має біофунгіцидний ефект проти грибкових спор класу ооміцети (несправжня борошниста роса, фітофтора, плазмопара та ін.); • підвищує стійкість до інших захворювань за рахунок активного продукування фітоалексинів і потовщення стінок клітин; • зменшує вміст вільного азоту (збільшення білку в продукції, підвищення цукристості та ін.); • дозволяє знизити пестицидне навантаження до 30% (кратність обробок і дози ЗЗР); • виконує дезинфікуючу функцію систем фертигації; • підвищує стійкість культур до шкідників, посухи та інших несприятливих погодних умов; • не має терміну очікування перед споживанням; • збільшує врожайність до 10-30%, підвищує якість продукції.
ДІЯ ФОСФОРУ: • забезпечує формування потужної кореневої системи та інтенсивний вегетативний ріст; • поліпшує фотосинтетичну активність та дихання культур; • забезпечує транспортування та накопичення енергії; • поділ та видовження клітин; • стійкість до низьких температур
ДІЯ КАЛІЮ: • підвищує інтенсивність фотосинтезу, приймає участь у синтезі білків; • виконує функцію активатора ферментів та коферментів; • зміцнює клітинні стінки та регулює діяльність продихів; • сприяє утворенню лігніну та целюлози в листках; • прискорює дозрівання плодів, збільшення їх розміру та маси; • забезпечує механічну стійкість плодів та їх міцність; • підвищує вміст цукрів в плодах, поліпшує їх колір та запах
ЗАСТОСУВАННЯ: Позакореневе та кореневе підживлення. Фази застосування продукту дивіться у програмах мінерального живлення відповідної культури
ЗАСТЕРЕЖЕННЯ: Не застосовувати з мінеральними оливами, з препаратами, що містять мідь та мають лужну реакцію.