МОРФОЛОГІЧНІ ТА АГРОНОМІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ Група стиглості: середньостиглий Коефіцієнт кущення: 2,3 К-ть зерен в колосі: 46 шт. Щільність колосу: середня Масса 1000 зерен: 43–47 г Середня врожайність: 6,1 т/га Сира клейковина: 35–36% Натура зерна: 740 г/л
СТІЙКІСТЬ ДО ХВОРОБ ТА СТРЕСОВИХ ФАКТОРІВ: Борошниста роса: 10 Бура іржа: 10 Септоріоз: 9 Жовта плямистість: 8 Фузаріоз колосу: 9 Кореневі гнилі: 9 Стійкість до вилягання: 10 Стійкість до осипання: 8 Посухостійкість: 8 Зимостійкість: 9
Рекомендації щодо посіву: Норма висіву: 5,3–5,5 млн. схожих насінин/га Рекомендована зона вирощування: Полісся, Лісостеп, Степ