МОРФОЛОГІЧНІ ТА АГРОНОМІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ Група стиглості: середньостиглий Коефіцієнт кущення: 2,8 К-ть зерен в колосі: 48 шт. Щільність колосу: середня Масса 1000 зерен: 44–48 г Середня врожайність: 7,1 т/га Сира клейковина: 31% Натура зерна: 730 г/л
СТІЙКІСТЬ ДО ХВОРОБ ТА СТРЕСОВИХ ФАКТОРІВ: Борошниста роса: 8 Бура іржа: 8 Септоріоз: 10 Жовта плямистість: 9 Фузаріоз колосу: 10 Кореневі гнилі: 8 Стійкість до вилягання: 10 Стійкість до осипання: 8 Посухостійкість: 8 Зимостійкість: 9
Рекомендації щодо посіву: Норма висіву: 5,2–5,4 млн. схожих насінин/га Рекомендована зона вирощування: Полісся, Лісостеп, Степ