МОРФОЛОГІЧНІ ТА АГРОНОМІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ Група стиглості: середньостиглий Коефіцієнт кущення: 2,2 К-ть зерен в колосі: 48 шт. Щільність колосу: щільний Масса 1000 зерен: 40–43 г Середня врожайність: 5,4 т/га Сира клейковина: 36–37% Натура зерна: 725 г/л
СТІЙКІСТЬ ДО ХВОРОБ ТА СТРЕСОВИХ ФАКТОРІВ: Борошниста роса: 8 Бура іржа: 10 Септоріоз: 9 Жовта плямистість: 9 Фузаріоз колосу: 8 Кореневі гнилі: 9 Стійкість до вилягання: 10 Стійкість до осипання: 8 Посухостійкість: 8 Зимостійкість: 9
Рекомендації щодо посіву: Норма висіву: 5,5–6,0 млн. схожих насінин/га Рекомендована зона вирощування: Полісся, Лісостеп, Степ