МОРФОЛОГІЧНІ ТА АГРОНОМІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ Група стиглості: середньостиглий Коефіцієнт кущення: 2,6 К-ть зерен в колосі: 48 шт. Щільність колосу: середня Масса 1000 зерен: 44–47 г Середня врожайність: 6,2 т/га Сира клейковина: 30–31% Натура зерна: 720 г/л
СТІЙКІСТЬ ДО ХВОРОБ ТА СТРЕСОВИХ ФАКТОРІВ: Борошниста роса: 9 Бура іржа: 8 Септоріоз: 9 Жовта плямистість: 8 Фузаріоз колосу: 8 Кореневі гнилі: 9 Стійкість до вилягання: 10 Стійкість до осипання: 8 Посухостійкість: 8 Зимостійкість: 8
Рекомендації щодо посіву: Норма висіву: 5,2–5,4 млн. схожих насінин/га Рекомендована зона вирощування: Полісся, Лісостеп