ІДЕНТИФІКАЦІЯ Кількість теплових одиниць (CHU): 2800 Вегетаційний період: 120–125 днів Вміст білка: 41,3 % Вміст жиру: 20,3 % Висота рослин: 96 см Висота кріплення нижнього бобу: 15 см Форма насінини: Куляста Насінина, основне забарвлення оболонки: Жовте Насінина, забарвлення рубчика: Світло- коричневе Маса тисячі насінин: 156 г
ГОЛОВНІ ПЕРЕВАГИ
Найвище закладення нижніх бобів
Стійкий до вилягання
Високий вміст протеїну
РЕКОМЕНДАЦІЇ З ПОСІВУ
Ширина міжряддя при посіві: 25–35–45 см
Рекомендована густота при посіві: 550 тис. схожих насінин/га
Ширина міжряддя при посіві: 25–70 см
Рекомендована густота при посіві: 400 тис. схожих насінин/га
АГРОНОМІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ Енергія початкового розвитку: 6 Стійкість до розтріскування бобів: 6 Стійкість до вилягання: Стійкість до склеротиніозу: 7