ІДЕНТИФІКАЦІЯ Кількість теплових одиниць (CHU): 2400 Вегетаційний період: 90–100 днів Вміст білка: 39,5 % Вміст жиру: 22,5 %
Висота рослин: 77 см
Висота кріплення нижнього бобу: 11,3 см Форма насінини: Округло- видовжена Насінина, основне забарвлення оболонки: Жовте Насінина, забарвлення рубчика: Темно- коричневе Маса тисячі насінин: 190 г
ГОЛОВНІ ПЕРЕВАГИ
Дуже ранній
Швидке достигання врожаю
Максимальна реалізація генетичного потенціалу за звичайного рядкового способу сівби
РЕКОМЕНДАЦІЇ З ПОСІВУ
Рекомендована відстань між рядами: 12,5–15–30 см
600 тис. насінин/га (в сухих умовах) 700 тис. насінин/га (достатнє зволоження)
АГРОНОМІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ Енергія початкового розвитку: 9 Стійкість до розтріскування бобів: 7 Стійкість до вилягання: 9 Стійкість до склеротиніозу: 8