Норма висіву на 1-га - 600 тис, (95 кг на 1 га) Маса 1000 = 157 грам. Врожайність 70 цент. - 75 цент. з 1 - гектара. Посів починається навесні з 20 березня і до 10 червня
Істотні відмінності трансгенної сої від звичайних гібридів і сортів в тому, що: 1) стійка до EPSP Synthase виділеної з грунтової бактерії Agrobacterium sp. strain СP4, що зробило цю сою стійку до гербіциду RR Roundup Ready. 2) Характеризується хорошою посухостійкістю до 60 С *, рівномірним дозріванням, стійка до вилягання і осипання забирається соя на пряму і не вимагає десикації. 3) стійкий до всіх захворювань сої вражаючих звичайні сорти і гібриди сої не уражається захворюваннями такі як (фузаріоз, церкоспороз, несправжня борошниста роса, іржава плямистість, іржа, борошниста роса, аскохітоз, незграбна плямистість і т. Д.). 4) Стійка до вірусних захворювань зморшкуватою мозаїці, жовтої мозаїки, пустульний бактеріоз, бактеріальний опік, чорна плямистість. 5) Стійка до різких перепадів температур від 60 С *, до - 10 С * Зміст соєвого масла в сої становить 55% - 56%.