ІДЕНТИФІКАЦІЯ Кількість теплових одиниць (CHU): 2400 Вегетаційний період: 90–105 днів Вміст білка: 41,2 % Вміст жиру: 21,4 % Висота рослин: 71 см Висота кріплення нижнього бобу: 11 см Форма насінини: Округло- видовжена Насінина, основне забарвлення оболонки: Жовте Насінина, забарвлення рубчика: Темно- коричневе Маса тисячі насінин: 189 г
ГОЛОВНІ ПЕРЕВАГИ
Стійкий до вилягання
Високий вміст білка
Високий потенціал урожайності
Відмінний для харчових цілей
РЕКОМЕНДАЦІЇ З ПОСІВУ
Ширина міжряддя при посіві: 12,5–15–30 см
Рекомендована густота при посіві: 700 тис. схожих насінин/га
АГРОНОМІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ Енергія початкового розвитку: 7 Стійкість до розтріскування бобів: 7 Стійкість до вилягання: 8 Стійкість до склеротиніозу: 8