ХАРАКТЕРИСТИКА СОРТУ: Використання в харчовій промисловості Розміщення: для піщаного, легкого та середнього грунту Стиглість: група 000 Тип насінин: жовті
АГРОНОМІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ:
Розвиток на початку вегетації: 3
Висота рослин: 5
Стиглість: 2
Вміст олії: ~20,6 %
Вміст білку: ~43,3%
Вегетація: 105 днів
Стійкість до вилягання: 4
Стійкість до склеротинії: 4
Стійкість до бактерій: 4
Стійкість до вірусів: 3
ПОТЕНЦІАЛ ВРОЖАЮ/ СТРУКТУРА ВРОЖАЮ: Врожайність: 34 ц/га Маса 1000 зерен: ~209 гр Білок: 42,5%
ВИРОЩУВАННЯ СОРТУ: Норма висіву: 70 зерен / м2 Техніка висіву: висів рядками 45 см (75 см) Час висіву: кінець квітня ( 10°c у грунті) Збір врожаю: початок вересня
ПРИМІТКА: Сівозміна: найкраще між зерновими, 5-6 років між соєю та іншими бобовими.