Сорт сої КОРДОБА вирізняється інтенсивним розвитком на ранніх етапах, що суттєво полегшує боротьбу із забур’яненістю. Однією з ключових характеристик сорту є відмінна здатність до гілкування, що забезпечує, навіть за зріджених умов, відмінні результати урожайності. Сорт КОРДОБА вирізняється генетичною стійкістю до вірусних захворювань.
ВРАЖАЮЧЕ ПОЄДНАННЯ КЛЮЧОВИХ ХАРАКТЕРИСТИК
Чемпіон врожайності у своїй групі стиглості;
Гарна стабільність та стійкість до хвороб і осипання;
Крупне зерно зі світлим рубчиком;
Швидкі початкові темпи росту;
Пластичність, стабільність та продуктивність перевірена практикою.
Глибина посіву: 3 - 4 см Рекомендована густота на час збирання: 500 - 600 тис./га Ширина міжрядь: 25 - 45 см