КОРДОБА


Сорт сої КОРДОБА вирізняється інтенсивним розвитком на ранніх етапах, що суттєво полегшує боротьбу із забур’яненістю. Однією з ключових характеристик сорту є відмінна здатність до гілкування, що забезпечує, навіть за зріджених умов, відмінні результати урожайності. Сорт КОРДОБА вирізняється генетичною стійкістю до вірусних захворювань.

ВРАЖАЮЧЕ ПОЄДНАННЯ КЛЮЧОВИХ ХАРАКТЕРИСТИК
  • Чемпіон врожайності у своїй групі стиглості;
  • Гарна стабільність та стійкість до хвороб і осипання;
  • Крупне зерно зі світлим рубчиком;
  • Швидкі початкові темпи росту;
  • Пластичність, стабільність та продуктивність перевірена практикою.

Глибина посіву: 3 - 4 см 
Рекомендована густота на час збирання: 500 - 600 тис./га
Ширина міжрядь: 25 - 45 см

Компанія-виробник: Saatbau

Групи стиглості: Ранній