Ячмінь Патрицій

МОРФОЛОГІЧНІ ТА АГРОНОМІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ
Група стиглості: середньостиглий
Коефіцієнт кущення: 2–2,5
К-ть зерен в колосі: 26 шт.
Щільність колосу: середня
Масса 1000 зерен: 44–54 г
Середня врожайність: 6,1 т/га
Вміст екстрактивних речовин: 78–80%
Плівчастість: 8–9%
Натура зерна: 720 г/л

СТІЙКІСТЬ ДО ХВОРОБ ТА СТРЕСОВИХ ФАКТОРІВ:
Вірус жовтої мозаїки: 10
Гельмінтоспоріоз: 8
Сажка: 9
Бура іржа: 9
Септоріоз: 9
Стійкість до осипання: 8
Стійкість до вилягання: 10
Посухостійкість: 8

Рекомендації щодо посіву:
Норма висіву: 5,5 млн. схожих насінин/га
Рекомендована зона вирощування: Полісся, Лісостеп, Степ

Компанія-виробник: BHIC

Технологія вирощування: Класична