МОНРО


MOНРО - це озимий пивоварний ячмінь австрійської селекції.
Сорт зарекомендував себе протягом кількох років, як чудовий пивоварний ячмінь з найвищими показниками солоду та якістю пивоваріння.
MOНРО користується великим попитом у пивоварній галузі Європи. Високоврожайний, середньостиглий сорт, рослини середньорослі, мають чудову стійкість до вилягання. Чудово реалізовує свій потенціал в посушливих умовах як фуражний

ВРАЖАЮЧЕ ПОЄДНАННЯ КЛЮЧОВИХ ХАРАКТЕРИСТИК
  • Високоврожайний сорт озимого пивоварного ячменю;
  • Відмінні пивоварні якості солоду;
  • Рекомендований до вирощування на пивоварні цілі за пивоварною програмою HEINEKEN;
  • Чудово переносить посуху.
  • Вегетаційний період 255-278 днів
  • Висота рослин 67-76 см
  • Маса 1000 зерен 48-50 г

СТІЙКІСТЬ ДО ХВОРОБ ТА СТРЕСОВИХ ФАКТОРІВ
Борошниста роса: 8
Жовта карликовість: 8
Сітчата плямистість: 8
Ринхоспоріоз: 8
Рамуляріоз: 9
Бура іржа: 8
Снігова пліснява: 7

СРОКИ ПОСІВУ ТА НОРМИ ВИСІВУ
Оптимальний: 20 - 30 вересня, 3,2 - 3,5 млн.насінин/га
Пізній: 5 - 10 жовтня, 3,5 - 3,7 млн.насінин/га

Компанія-виробник: Saatbau

Групи стиглості: Середньостиглий

Технологія вирощування: Класична